Home
Qui som
On som
Empreses membres
Directori d'empreses
Comunicació
Notícies
Agenda
Documentació jornades
Circular Informativa
Recull de premsa
Biblioteca
Links d'interès
Borsa

EMPRESES PATROCINADORES

EMPRESES MEMBRE


Centre Metal·lúrgic




(15/10/2015)
JECINNOVA

El passat 8 d'octubre de 2015 va tenir lloc el JecInnova, un acte on els membres del JEC van tenir l'oportunitat de conèixer les tecnologies més eficaces que s’estan desenvolupant avui dia als principals centres tecnològics. L'acte va finalitzar amb un networking amb els ponents i una copa a les terrasses de la Casa Guasch, futura seu del Centre Metal·lúgic.

JECTIME:

- Acreditacions i entrega de documentació.

- Benvinguda a càrrec de l’Arnau Grané, President del JEC.

- Intervenció de l’Alberto Hidalgo de SARTI Research Group sobre la “Recollida de dades distribuïdes a través del mòbil. Dos casos reals”.

- Intervenció de l'informàtic, Sergi Sánchez, i l'electrònic, Moisés Plana, de FES - Fundació Eduard Soler sobre la “Presa de decisions en temps real. Monitoritza les dades del teu procés productiu a través del mòbil”.

- Intervenció del Mero Aymà, responsable de negoci de la Consultoria Tecnològica d’EURECAT, Centre Tecnològic sobre les “Tecnologies portables en un món ultra connectat”.

- Intervenció del Peplluís de la Rosa, director d'Easy Innova TECNIO Centre sobre “Com prendre decisions futures mitjançant l’anàlisi de comportaments: El Big Data”.

>>> Galeria d'imatges del JECINNOVA



<< Tornar